Training via een mobiele app

Heb je graag begeleiding bij het trainen, maar kan of wil je geen personal trainer naast je hebben staan? Ook dan kan ik je helpen. Ik heb een app waarmee ik je op afstand kan begeleiden. In de app lever ik op de eerste van de maand, je trainingen voor de rest van de maand. Daarvoor stuur ik je maandelijks een factuur, dus je zit nergens aan vast en kan ieder moment in- of uitstappen!

Vrijblijvend uitproberen? Bij het onderstaande programma gebruik je alleen je lichaamsgewicht, verder heb je niets nodig.

Kies de service die bij je past.

Je kunt kiezen tussen algemene en gepersonaliseerde training. 

Bij de algemene training krijg je toegang tot nieuwe workouts voor beginners of gevorderden, die niet verder zijn gespecialiseerd. Met de chatfunctie in de app kan je me vragen stellen over je training en andere zaken, wanneer nodig. 

Bij de trainingen voor beginnende sporters gebruik je enkel halterd, weerstandsbanden en je eigen lichaamsgewicht. Hierdoor is het mogelijk om eventueel thuis te trainen. Je krijgt bij deze keuze 3 trainingen per week.  

Gevorderde sporters krijgen trainingen waarbij meer sportattributen nodig zijn; om die reden zijn de trainingen meer geschikt voor in de sportschool. Je krijgt bij deze keuze 4 trainingen per week.

Bij gepersonaliseerde training hebben we maandelijks een consult op afstand, van maximaal 30 minuten, over de voortgang van je training. De trainingen die je via de app krijgt aangeleverd, zijn op jouw specifieke voorkeuren, wensen en behoeftes toegespitst.

Wil je je aanmelden? Dan kan je gebruik maken van een van de buttons hieronder. Na het installeren van de app, neem ik op korte termijn contact met je op voor betalingsinformatie, zodat je snel kunt beginnen. En de tarieven? Die kan je hier vinden.