Vetverlies

“Gewoon minder eten en meer gaan sporten” is het advies vaak, als iemand de wens uit om af te vallen. Maar er is niks gewoons aan gewichtsverlies. Anders zou iedereen het binnen no-time voor elkaar krijgen.

Maar hoeveel minder moet je eten? En wat eet je? Hoe vaak sport je en wat doe je dan? Niet iedereen weet waar en hoe te beginnen.

Als je vet wilt verliezen zul je moeten zorgen voor een calorietekort, zodat je lichaam je vetreserves aan moet spreken voor je energiebehoefte. Ik denk dat je voor succesvol vetverlies één of meer van deze strategieën dient te hanteren:

Calorieën tellen
Hiermee kun je bijhouden of je inderdaad onder je dagelijkse behoefte aan calorieën zit.

Krachttraining
Hiermee kun je je energiebehoefte verhogen, zowel door extra energie te gebruiken tijdens training, als in rust. Doordat je grotere en sterkere spieren krijgt, slurpen die meer energie.

Cardiotraining
Duurtraining die de vetverbranding als brandstof gebruikt. Laat mij je helpen je trainingen op te starten en/of te onderhouden. Ik kan je ook helpen op het gebied van voedingseducatie.

“Door RSI problemen is het weer tijd om aan mijn lichaam te werken. Daarnaast is ook motivatie om te sporten belangrijk om voor mij weer te ontwikkelen. Michelle heeft het ideale trainingsprogramma voor mij. Zo werken we aan zowel de balans als krachtopbouw. Daarbij zijn de oefeningen ook goed, handig en leuk om zelf te herhalen op dagen dat ik niet met Michelle train. Ook een partnertraining is fijn om te doen. Daarbij oefen je samen met een partner. Zo heb ik op allerlei manieren weer zin gekregen in sporten en gebruik ik allerlei spieren op een gezonden manier. Dankjewel Michelle!”
Bernard Smeenk, 52 jaar

Kijk hieronder jouw sample voor een vetverlies workout!

Neem voor een gratis en vrijblijvende intake bij Squashcity Amsterdam contact met me op middels het onderstaande formulier.