Vitaliteit

Ik probeer altijd enorm mijn best te doen om mensen een ander beeld te geven van het voordeel van fitness, dan ze in hun hoofd hebben. Wat ik merk namelijk is dat mensen graag hun lichaamscompositie of uithoudingsvermogen willen verbeteren. Hoewel dit fantastische doelen zijn die ik ook zelf blijf nastreven, denk ik dat trainen nog veel meer voordelen heeft die niet in de sportschool of aan de kledingmaat te merken zijn. Namelijk, het vergroten van je levenslust, vitaliteit, joie de vivre!

Wanneer je regelmatig traint, slaap je namelijk beter. Dit bleek uit onderzoek van het Sleep Cycle Instituut. Een halfuurtje intensieve beweging per dag is al voldoende om je nachtrust te verbeteren. Verder heb je meer energie in het dagelijks leven, neem je een betere houding aan, word je zelfverzekerder en word je ouder met een betere “quality of life”. Een kledingmaatje beter en een goed stuk kunnen rennen? Helemaal geweldig. Een fijner leven in het algemeen? Voor iedereen het najagen waard!

“Ik train nu al enige tijd bij Michelle Hinds. Ze is niet alleen een hele vakkundige personal trainer die je motiveert en uitdaagt om net dat beetje meer te geven, maar ook nog eens een leuke en empathische persoonlijkheid. Dat maakt trainen met haar net iets meer dan zo maar een uurtje sporten.”

Julia van der Graaff, 49

Kijk hieronder jouw sample van een vitaliteit workout!

Ik zou je hier heel graag bij willen begeleiden. Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvende intake in Squashcity Amsterdam.