Voedingsbegeleiding

Of je nu je lichaam wilt veranderen in bijvoorbeeld slanker of gespierder, of lekker gezond en in balans wilt blijven:

aandacht voor je voeding is een essentieel onderdeel van het bereiken van je doel.


Voor spierbouw dien je een calorieoverschot te creëren bijvoorbeeld, met aandacht voor het binnenkrijgen van voldoende eiwitten. Voor vetverlies heb je een calorietekort nodig, met aandacht voor het eten van minder vetten. Daarnaast is het, voor een prettige en blijvende vetverlieservaring, belangrijk om regelmatig te eten en niet te ver onder je caloriebehoefte te komen. 

Het is van belang om te weten welke voedingsstoffen je lichaam nodig heeft, in welke hoeveelheden en op welke momenten. Idealiter weet je, zodra je je doel bereikt, meer over voedsel, je lichaam, en hoe je op de lange termijn je succes kan vasthouden.

Met de hulp van Bodysupport kan ik je hierin begeleiden. Ik kan je op maat gemaakte voedingsschema’s leveren met tools die ontwikkeld zijn door diëtisten. Daarnaast hebben we regelmatig persoonlijk contact en indien gewenst ook op afstand. Ik kan je een handige app leveren die je de mogelijkheid geeft je voedingsplan altijd bij je te hebben en je plan gemakkelijk aan te passen, zonder je streven uit het oog te verliezen. Al met al complete voedingsbegeleiding die je dichter bij je doel brengt.

Na het doorlopen van een van de twee trajecten die ik bied, van 12 of 24 weken, sta je nooit meer op dezelfde manier in de supermarkt; je hebt namelijk een veel groter bewustzijn van welke voeding het beste past bij wat je wilt bereiken.


Wat ik voor je kan betekenen, op een rijtje:

  • 12 of 24 Weken voedingsbegeleiding, -educatie en coaching.
  • 8 consulten ( bij 12 weken) of 14 consulten (bij 24 weken).
  • Het eerste consult duurt 1 uur en is zeer informatief. Overige consulten duren 20 minuten.
  • Bij elk consult wordt je gewogen op de Tanita lichaamscompositieweegschaal en krijg je een nieuw voedingsschema. Indien het consult op afstand is, heb ik je buikomtrek nodig voor het nieuwe voedingsschema. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor het bespreken van je ervaringen en overwegingen.
  • Je krijgt toegang tot de Bodysupport app, zodat je altijd alle informatie bij je hebt en eenvoudig aanpassingen kunt maken.
  • Na aflopen van het traject is er mogelijkheid tot een onderhoudsabonnement.

Bekijk hier de tarieven. Gebruik voor vragen of aanmelding het contactformulier.